Loading...
Bedrijfsuitje Utrecht 2017-07-11T08:18:33+00:00

Treeker Treks: voor een actief bedrijfsuitje in de provincie Utrecht

Een activiteit in de buitenlucht is altijd een leuk bedrijfsuitje in de provincie Utrecht. Speciaal voor bedrijfsuitjes heeft Treeker Treks een aantal groepsarrangementen opgesteld. Of u nu kiest voor gewone fietsen of elektrische fietsen, wij hebben diverse leuke tochten en routes voor u.

Bedrijfsuitje Utrecht
Bedrijfsuitje Utrecht

Bijzondere ligfietsen

Naast onze gewone fietsen hebben wij comfortabele ligfietsen. Bekijk de omgeving eens vanuit een andere positie. Deze fietsen zijn ook te gebruiken door mensen met rugklachten. Treeker Treks helpt u en uw collega’s, vrienden of familieleden goed op weg door te zorgen voor de juiste afstelling van de ligfiets. Na een korte instructie gaan wij op pad. Wij hebben een aantal routes tussen de 20 en de 40 kilometer opgesteld. De tijdsduur is afhankelijk van de gekozen route en het programma. Deze bedraagt tussen de 2,5 en de 4 uur.

Verschillende mogelijkheden voor onderweg

Er zijn verschillende mogelijkheden voor catering onderweg. Wij kunnen stops maken voor bijvoorbeeld een consumptie of high tea. Afhankelijk van het seizoen zijn er afspraken met bedrijven uit de streek waar rondleidingen verzorgd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan een wijnmaker, kaasmaker, bierbrouwer, imker, ijsboerderij, fruitteler of kruidenteler. Na afloop van de fietstocht kunt u lekker samen borrelen of barbecueën. Een compleet bedrijfsuitje in de provincie Utrecht, verzorgd door Treeker Treks!

Offerte aanvragen

U kunt zelf uw arrangement samenstellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze activiteiten. Vul op onze website het contactformulier in en vermeld hierbij het aantal deelnemers en de gewenste datum. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van Treeker Treks? Volg ons dan op Facebook.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!